De Premium versie van de app activeren

Activeer de premium versie van Kaspersky Safe Kids op het apparaat van een ouder om alle functies van de app te gebruiken.

U moet verbonden zijn met internet om de Premium versie van de app te activeren.

De premium versie van de app activeren op een Android-apparaat

De premium versie van de app activeren op een iOS-apparaat

Het activatie van Kaspersky Safe Kids kan even duren. De beperkingen van de gratis versie blijven van kracht totdat de activatie is voltooid. Als de app niet is geactiveerd, neemt dan contact op met de Klantenondersteuning.

Je kunt ook een abonnement kopen in de online shop of op My Kaspersky.

Als u een abonnement koopt, wordt de premium versie van Kaspersky Safe Kids geactiveerd op alle apparaten die verbonden zijn met uw My Kaspersky-account.